Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرامون اتفاقات تلخ روز گذشته در مشهد، سؤال اصلی و مهم این است که چه کسانی مقصر این افتضاح و آبروریزی بزرگ هستند و چرا باید یک کشور هزینه اشتباه عده‌ای خاص را بدهد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درست لحظه‌ای که برای رقم خوردن یک صعود مقتدرانه به جام جهانی اشک شادی در چشم بازیکنان و اعضای تیم ملی فوتبال ایران حلقه زده بود، کمی آن طرف‌تر، پشت در‌های ورزشگاه چشمان دیگری نیز اشک‌بار شد، اشکی که البته از سر ذوق نبود و رنگ و بوی تندِ فلفل داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدای سرفه‌ها نشان از استنشاق گاز‌های سمی به ریه دختران و زنانی می‌داد که بلیت به دست خود را به ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد رسانده بودند تا آخرین بازی تیم ملی در راه جام جهانی را از نزدیک به نظاره بنشینند.

برای ورود هواداران خانم بلیت‌فروشی صورت گرفت و بانوان زیادی برای تهیه بلیت اقدام کردند. آنها با صرف وقت و هزینه راهی ورزشگاه شدند، ولی هر چه به بنای بتنی این سازه عظیم نزدیک‌تر شدند، با وضوح بیشتری این صدا را شنیدند که اعلام می‌کرد: «بانوان اجازه ورود به ورزشگاه را ندارند». متأسفانه در‌ها بسته بود و بلیت‌های عبث در مشت مچاله شدند.

بلیت بفروش ولی راه نده؛ این سیاستی بود که دیروز در مشهد اعمال شد. همانقدر که این رفتار متناقض از سوی مسئولان برگزاری مسابقه و دیگر نهاد‌های ذی‌ربط غیرقابل پیش‌بینی و عجیب به نظر می‌آمد، اعتراض بانوانی که پشت در مانده بودند، کاملاً قابل پیش‌بینی بود. آنچه روز بازی ایران و لبنان در مشهد رقم خورد، نمونه بارز یک رفتار‌ غیرتخصصی، گستاخانه و توأم با بی‌مسئولیتی و بی‌تدبیری بود که دود سمی‌اش نه تنها به چشم جماعتِ پشت در مانده، بلکه حالا با این آبروریزی بزرگ به چشم کل فوتبال و حیثیت بر باد رفته‌اش رفته است.

اینکه اصولاً بانوان باید با توجه به شرایط موجود و وضعیت امکاناتی ورزشگاه‌ها به ورزشگاه بیایند یا نیایند بحث دیگری است که هنوز در پشت در‌های بسته راجع به آن صحبت و تصمیم‌گیری می‌شود، ولی بحث اصلی همان موضوع بی‌تدبیری است که روز گذشته در جریان بازی ایران و لبنان رقم خورد.

حالا فوتبال ایران که پیش از این نیز بر سر عدم اجازه ورود به بانوان، خطر تهدید AFC و فیفا را احساس می‌کرد، با رقم خوردن اتفاقات دیروز ممکن است با چالشی بزرگ و جدی‌تر روبه‌رو شود. نمایندگان AFC در ورزشگاه حضور داشته‌اند و اخبار اتفاقات بیرون از ورزشگاه بازتاب زیادی داشته است. سؤال اصلی و مهم این است که چه کسانی مقصر این افتضاح و آبروریزی بزرگ هستند و چرا باید یک کشور هزینه اشتباه عده‌ای خاص را بدهد و چرا باید کشور برای عده‌ای مهم نباشد که چنین تصمیمات خودسرانه‌ای بگیرند؟

فدراسیون فوتبال، هیئت فوتبال استان خراسان رضوی و در رأس آنها وزارت ورزش چه برنامه‌ای برای رخ ندادن این اتفاق بد داشتند؟ کار به جایی رسیده که دولت به صورت مستقیم وارد عمل شده و خواهان رسیدگی به این آبروریزی بزرگ شده است. با این شرایط انتظار می‌رود مقصران این ماجرا چه در استان خراسان رضوی و شهر مشهد و چه در مجموعه فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش شناسایی و با آنها برخورد اساسی صورت گیرد.

حواشی دیدار ایران - لبنان به هیئت دولت هم کشیده شدعذرخواهی سرپرست ورزش و جوانان خراسان رضوی از ضعف فدراسیون فوتبال در برگزاری مصاف ایران ـ لبنانفرماندار مشهد ضعف متولیان برگزاری مصاف ایران ـ لبنان را گردن گرفت/ هیئت فوتبال خراسان رضوی همچنان منفعل!فدراسیون فوتبال: فروشندگان بلیت‌های جعلی، مسببان اتفاقات ورزشگاه امام رضا (ع) هستند/ مسئولان فدراسیون از بانوان برای خرید بلیت دعوت نکردند

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران تیم ملی فدراسیون فوتبال ایران تیم ملی فدراسیون فوتبال آبروریزی بزرگ خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با ۶۰ هزار تماشاگر

 به گزارش قدس آنلاین،  ورزشگاه آزادی که با صندلی‌گذاری طبقه دوم مدت‌هاست با عنوان استادیوم صد هزار نفری وداع کرده، باید حدود ۷۸ هزار صندلی صندلی در خود داشته باشد اما با تخریب بخشی از ورزشگاه و ناتوانی در ساخت دوباره آن، تنها ۴۵ هزار صندلی را روی خود می‌بیند.

به همین دلیل هواداران پرسپولیس با مانعی جدی برای پر کردن ورزشگاه مواجه بودند و مسئولان این باشگاه نیز تنها توانستند ظرفیت فروش بلیت تا همین حد را به دست بیاورند. اما بسیاری از تماشاگران این تیم با هجوم به استادیوم توانستند بدون بلیت وارد ورزشگاه شوند و به صورت فشرده و متراکم روی سکوهای استادیوم آزادی بنشینند.

بر اساس تخمین خبرنگاران حاضر در استادیوم آزادی چیزی حدود ۵۵ تا ۶۰ هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور داشتند که این عدد دو برابر تعداد تماشاگری است که در بازی همزمان دیدار تیم‌های تراکتور و استقلال را از نزدیک تماشا کردند.

البته فراموش نکنید که باشگاه پرسپولیس با برچسب ۳۰۰ هزار تومانی روی قسمت روبروی جایگاه گران‌ترین بلیت فوتبال ایران را به خود اختصاص داده اما در عین حال هواداران این تیم نیز سریع‌تر از همه جای ورزشگاه، بلیت این قسمت را خریداری می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با ۶۰ هزار تماشاگر
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • عکس| کری شاعرانه سپاهان برای پرسپولیس!
  • کشیدن ضامن نارنجک در بالای جدول/ جدال های مثلث جذاب لیگ فوتبال
  • کری شاعرانه سپاهان برای پرسپولیس! (عکس)
  • دانشجویان لبنانی هم به جنبش بزرگ حمایت از غزه پیوستند
  • عکس| اتفاق ویژه در ورزشگاه آزادی؛ جایگاه خاطره انگیز باز شد
  • (عکس) برای اولین بار این جایگاه ورزشگاه آزادی برای پرسپولیس باز شد!